Hirdetés

A még mindig csodálatos látványt nyújtó Black Myth: Wukong modernebb motorra váltott

|

Több mint tíz percen át nézhetjük mozgás közben a kínai indie játékot.

Hirdetés

Talán még emlékeztek a Black Myth: Wukong című játékra, ami szinte a semmiből tűnt fel tavaly, és lenyűgöző látványvilágával nagyon hamar népszerű lett a játékosok körében. Már idén is kaptunk egy kedvcsinálót a kalandból, ami egyébként egy 16. századi kínai regényen, a Nyugati utazáson alapul, amelynek egyik főszereplője a Majomkirályként is ismert Sun Wukong, és a játékban is őt lehet majd irányítani.

A Black Myth: Wukong bejelentésének idején még az Unreal Engine 4 hajtotta a játékot, viszont a Game Science csapata a jelek szerint egy modernebb motorral akarja elhozni nekünk a kalandot, szóval idén átváltottak az Unreal Engine 5-re. Ez valószínűleg jó ötlet is volt, ugyanis kaptunk egy friss gameplay videót, amit elnézve bizony még mindig elég ütős a látványvilág, sőt.

Hirdetés

Ráadásul nem is egy rövidke kedvcsinálóról van szó, hanem egy több mint 12 perces anyagról, amit alább ti is megleshettek.

Sajnos egyelőre nem ismert a Black Myth: Wukong megjelenése, de azt már tudjuk, hogy a Souls-like játékmenetet kínáló kaland PC-re és még nem konkretizált konzolokra is meg fog jelenni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)