Hirdetés

A Metacritic leleplezhette a Capcom egyik meglepetését

|

Idő előtt került fel egy adatlap a Resident Evil franchise-zal kapcsolatban.

Hirdetés

Pár napja erősítette meg a Resident Evil 4 remake rendezője, Yasuhiro Anpo, hogy további remake-ekre számíthatunk a Capcomtól, így a rajongók azonnal nekiálltak spekulálni, hogy melyik epizód támadhat fel legközelebb (rengetegen szeretnék a Code Veronicát), azonban úgy tűnik, hogy még a negyedik rész remake-jével sem végzett a vállalat, jövőre visszatérnek hozzá egy projekt erejéig. 

2024 nem csak azért lesz emlékezetes a széria hazai rajongóinak, mert megvalósulhat a Resident Evil 4 remake magyar szinkronja, hanem egy minden eddiginél teljesebb kiadás miatt is. 

Hirdetés

A Twitter/X egyik felhasználója, bizonyos @pl_evil fedezte fel, hogy az egyik kritikaösszesítő oldalon, a Metacriticen felbukkant a Resident Evil 4: Gold Edition adatlapja, amely azért is érdekes, mert a Capcom hivatalosan még nem jelentette be, hogy érkezne ilyen kiadás. A listázás szerint a Gold Edition megjelenésére 2024. február 9-én számíthatunk, és várhatóan az alapjáték mellett a közelmúltban kiadott Separate Ways DLC-t is magába foglalja majd a csomag.

A Metacritic egyelőre csak a PlayStation 4-et és PlayStation 5-öt tüntette fel a Resident Evil 4: Gold Editionnél, de semmi sem indokolja, hogy az új változat ne jöjjön a többi platformra, így PC-re és Xbox Series X/S-re is. A The Game Awards hamarosan elrajtol, az tökéletes lehet a hivatalos bejelentésre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)