Hirdetés

A Microsoft új platformra is el akarja hozni a Call of Duty-t

|

Azt már tudjuk, hogy PC és Xbox mellett PlayStationön is maradhat az Activision franchise-a, de most az is kiderült, hogy mi a helyzet a Nintendo hibrid konzoljával.

Hirdetés

Eléggé felpörögtek az események az utóbbi időben CoD-téren. A legnagyobb fejlemény egyértelműen az volt, hogy a Microsoft felvásárolta a franchise tulajdonosát, az Activision Blizzardot, ami a PlayStation-tulajokat aggodalommal töltötte el, de várhatóan egy ideig még nem kell félniük. Az sem elhanyagolható részlet, hogy készül a Call of Duty: Warzone 2, ráadásul idén számíthatunk a Call of Duty: Modern Warfare epizódra is az Infinity Ward jóvoltából. 

Hirdetés

Persze mióta a Microsoft bekerült a képbe, folyamatosan kérdések cikáznak arról, hogy multiplatform marad-e a Call of Duty, a legutóbbi ezzel kapcsolatos nyilatkozatban viszont nem csupán a Sony masinája került szóba. A Microsoft elnöke, Brad Smith a CNBC-nek jelentette ki a következőket a bizonytalan fogyasztók megnyugtatásaként:

"Szeretnénk elhozni [a Call of Duty-t] a Nintendo eszközeire. Szeretnénk az Activision Blizzard többi népszerű játékát is elhozni, és biztosítani szeretnénk, hogy továbbra is elérhetőek legyenek PlayStationön, [és] elérhetővé váljanak a Nintendo Switchen."

Nem lenne rossz ötlet különböző csomagokat összehozni a Nintendo-közösség számára, így lehetnének világháborús, Modern Warfare és Black Ops kollekciók is - ezt persze már csak mi tesszük hozzá. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ti mit gondoltok, mely Call of Duty játékoknak kellene megjelenniük Switchen is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)