Hirdetés

A New World első kiegészítője hátasokat és Artifact fegyvereket hoz

|

Egy rakat új tartalom mellett rendszerszintű változások is érkeznek az októberben befutó csomaggal.

Hirdetés

Az Amazon Games saját online szerepjátéka letarolta a Steamet és a Twitchet egyaránt, legalábbis indulásakor. Azóta az érdeklődés átesett a padlón, és bár az Amazon próbálkozott pár nagyobb frissítéssel visszarántani a döglödő MMO-t, túl nagy sikereket nem ért el velük.

Az első kiegészítő lesz talán a megoldás, ami Rise of the Angry Earth címen érkezik, és 30 euróért rengeteg újdonságot kínál majd.

Hirdetés

Az egyik legfontosabb eleme a csomagnak a hátasok bevezetése lesz, amiket megidézhetünk majd bármikor a nyílt világban és kedvünkre alakítgathatunk különböző skinekkel és felszerelésekkel. Akár nevet is adhatunk majd kedvenc állatkáinknak.

A szinthatár 65-re növekszik, és a felszerelésünk szintje is 700-ig megy majd. A cuccainkhoz hozzátartozik, hogy a loot rendszer is átalakul: a fejlesztők kevesebb szemetet és több izgalmas tárgyat akarnak hozzánk vágni, ráadásul az összeszedhető zsákmányt is igyekeznek majd a karakterünkhöz igazítani.

Artifact fegyverek és páncélok is érkeznek, melyek egyedi képességekkel és saját küldetéssorokkal rendelkeznek. Egyszerre csak egy Artifact fegyver és egy páncél lehet rajtunk, így meg kell válogatni, hogy mire lesz majd szükségünk a játékstílusunkhoz.

A kiegészítő október 3-án érkezik, és már hozzá is adhatjátok azt Steamen a kívánságlistátokhoz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)