Hirdetés

A Persona 3 új gyűjtői kiadása a legendás pisztolyt is tartalmazza

|

Ugyan nem az Atlustól, de végre érkezik egy Persona 3 különleges csomag, ami a JRPG történelem egyik ikonikus fegyverét a játékosok kezébe adja.

Hirdetés

A Persona 3 nagyon furcsa helyzetben van: a játéknak létezik többféle kiadása is, de egyik sem kifejezetten a "legjobb verzió". A Persona 3 FES egy egyenes fejlesztése volt az eredetinek, de a Persona 3 Portable (ami tele van új tartalmakkal és játékmenetbeli finomításokkal) vizuális és prezentációs oldalról a jóval gyengébb verzió. Mindennek tetejében most készül a Persona 3 Reload, az eredeti teljes értékű remake-je, ami viszont nem hozza vissza a Portable tartalmakat. Az egész egy JRPG katasztrófa.

A Persona 3 Reloadnak az Atlus és a SEGA intézi a gyűjtői verzióját, ami egy meglehetősen gyengéd csomagnak tűnik a Limited Run Games brutális, Persona 3 Portable gyűjtői kiadása mellett. A P3P néhány hónapja kapott egy újrakevert verziót, ami elhozta azt modern platformokra, de fizikai változatot nem kapott, így csak letölteni lehet. A Limited Run ezt helyre teszi egy dobozos kiadással, amihez két különböző gyűjtői változatot is összeraknak.

Hirdetés

Az első, a Grimoire Edition a játék mellett egy fémtokot és egy gyönyörű, könyvet ábrázoló dobozt hoz. A S.E.E.S. Edition viszont ennél jóval erősebb. Abban már vannak kártyák a karakterekkel, egy shadowbox a hőseinkkel, egy rakat kisebb-nagyobb gyűjthető apróság, és egy teljes, 1:1-es replika a Persona 3 pisztolyáról.

A pisztolyt a játékban a karakterek a fejükhöz tartják, és a ravasz meghúzásával idézik meg a persona nevű "szellemeiket" a harchoz. Az ikonikus pisztolyt most mindenki hazaviheti, már ha előrendeli a 200 dolláros csomagot a Limited Run oldalán keresztül.

A P3P gyűjtői közzététele után a kiadó egyébként megígérte, hogy készülnek majd hasonló csomaggal is a Persona 4 Golden rajongói számára. Szóval, bármelyik Persona címet is szeretitek, meg fogjátok kapni a nektek való csomagotokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)