Hirdetés

A Persona 4 Golden PC-s verziója felbukkant a Steam adatbázisában

|

A játéktörténelem egyik legjobb JRPG-je talán tényleg kitörhet a PS Vita haldokló karmai közül.

Hirdetés

A pontosan június 13-án esedékes PC Gaming Show egyik vendége a Persona játékokról és egyéb JRPG sorozatairól ismert Atlus lesz. A cég híresen elkerülte a PC-t mint célplatformot egészen a tavalyi évig, akkor azonban ugyebár elhozták a Catherine Classic verzióját Steamre. A hétvégi show kapcsán pedig sokan arra számítanak, hogy valami hasonlóval készülhet a japán stúdió. Ez persze egészen addig csak egy feltételezés volt, amíg nemrég fel nem bukkant valami a SteamDB-n.

Hirdetés

Az adatbázisban ugyanis feltűnt a Persona 4 Golden. A nagysikerű JRPG bővített verziója eddig csak a PS Vitán volt elérhető, és nyoma sem volt annak, hogy az Atlus ki akarná menekíteni a Persona sorozat egyik legjobb darabját az immár halott konzolról. A SteamDB bejegyzés viszont most reményt adott a rajongóknak, és az ipari ügyekben meglehetősen megbízható Wario64 is azt állította, hogy többen megerősítették a Golden PC-s verziójának létezését.

Ha hihetünk felbukkant utalásoknak, akkor az Atlus június 13-án fogja bejelenteni a PC-s portot, és már aznap ki is adják majd a játékot Steamen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)