Hirdetés

A PlayStation kiszivárogtatta a Square Enix még be nem jelentett játékát?

|

A mostani szivárgás és a korábbi infók alapján erősen úgy tűnik, hogy Yoko Taro következő projektje közelebb van, mint gondolnánk.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy egy korábban még nem jelentett Square Enix játék létezése kiszivárgott. A PSN Releases Twitter fiók jelentése szerint az ázsiai PSN üzletben felbukkant a Voice of Cards: The Isle Dragon Roars című játék, ami a saját azonosítóját (CUSA27401) is megkapta.

Mivel meg nem erősített szivárgásról van szó, így érdemes az egészet óvatosan kezelni, de ezúttal ennél egy kicsit több is van a sztori mögött.

Redditen elindultak a spekulációk, hogy a Voice of Cards lehet az a projekt, amiről a NieR és a Drakengard rendezője, Yoko Taro beszélt. A legendás játékkészítő korábban azt nyilatkozta, hogy egy új címen dolgozik.

Hirdetés

Az adatbázis bejegyzéssel együtt kiszivárgott kép ráadásul erősen hajaz Kimihiko Fujisaka korábbi munkáira. A dizájner neve lehet, hogy nem ismerős, de neki köszönhetjük Yoko Taro játékainak karakterterveit.

Az egészhez az is hozzátartozik, hogy a Square Enix idén júniusban bejegyeztette a "Voice of Cards" és a "The Isle Dragon Roars" védjegyeket. Valami biztos készül, már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy pontosan mi az.

Mivel az ázsiai PSN feltöltötte a dolgokat az adatbázisába, így valószínűleg nem kell sokat várnunk majd a hivatalos bejelentésre sem.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)