Hirdetés

A PlayStation Plus előfizetők három remek játékot kapnak júliusban

|

Ebben a hónapban is folytatja erős menetelését a PlayStation Plus, teljesen más ligában játszanak, mint a Games with Gold ingyenes címei.

Hirdetés

Lerántották a leplet a PlayStation Plus júliusi felhozataláról, az előfizetők pedig ebben a hónapban rögtön nem is csak kettő, hanem egyből három játéknak örülhetnek, ráadásul egyiket sem az alsó polcról emelte le a Sony.

Hirdetés

A Rise of the Tomb Raider eredetileg Xbox One-exkluzív címként jelent meg 2015-ben, de 2016 elején már PC-n, ugyanezen év októberében pedig immár PS4-en is kipróbálhattuk a Crystal Dynamics játékát. Nos, ha eddig ti kimaradtatok volna belőle, akkor itt a remek alkalom a pótlásra, ugyanis ez lesz az egyik ingyenes júliusi PS Plus játék. A második pedig nem más, mint a tavaly augusztusban kiadott NBA 2K20, vagyis a 2K Games kosaras szériájának legutóbbi része. Extra ajándékként egy igazi különlegesség, a Erica nevezetű, kizárólag valódi kamerafelvételeket használó, interaktív thriller is az előfizetők markát üti. A játékokat augusztus 3-ig tudjátok majd letölteni.

Még itt sincs vége azonban az ajándékok sorának: a Playstation Plus 10. évfordulója alkalmából a Sony közzétesz egy ingyenes PS4 témát is, amit limitált ideig lehet bezsákolni. Sőt, július 4-én és 5-én, tehát két teljes napon keresztül ingyenes lesz a multiplayer a platformon, tehát ekkor nem lesz szükség PS Plus előfizetésre sem a többjátékos kalandokhoz.

Ti meg vagytok elégedve a júliusi felhozatallal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)