Hirdetés

A Pong folytatásán dolgozik az Atari

|

Nem, ez nem vicc, sőt! Egy ténylegesen szórakoztató, modern árkád játéknak tűnik a legendás Pong folytatása.

Hirdetés

Amikor úgy 10 éve, életemben először átsétáltam a GameStar irodájának bejáratán, akkor nem gondoltam volna, hogy egyszer lehetőségem lesz hírt adni nektek a Pong 2-ről, márpedig ez 2023 nyarának utolsó előtti napján eljött. Vagy mégsem. Attól függ, hogyan értelmezzük, amit az Atari mondani akar.

Az Atari szétküldött egy sajtóközleményt, miszerint a qomp 2 című játékuk úton van, és jövőre érkezik minden konzolra: szerencsére Atari VCS-re is.

Hirdetés

A Pong ott jön szóba, hogy a hivatalos bejelentésben a következő olvasható:

"A qomp 2 folytatása a klasszikus Pongnak, ami felteszi azt a kérdést: mi lenne, ha a golyó maga mögött hagyhatná az ütőket?"

A kapcsolat halvány, amin egyébként az sem segít, hogy a qomp 1 egy 2021-es indie játék volt, aminek semmi köze sincs az Atarihoz vagy a Ponghoz. Az első részt a Stuffed Wombat fejlesztette, az Atari pedig felvásárolta a kiadói jogokat, így neki is ültek a folytatás elkészítésének. Az eredeti alkotó már nem dolgozik a szérián, de láthatóan nem bánja, hogy nélküle érkezik a második rész.

A fura Ponghoz hasonlítgatásoktól függetlenül egyébként egy ügyességi puzzle játékról van szó, ami nagyon jól néz ki már a trailer alapján is.

A qomp 2 valamikor 2024-ben érkezik Switchre, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PC-re, és úgy tűnik, hogy a fentebb említett Atari VCS-re is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Címkék: #pong 2 #qomp 2 #atari
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)