Hirdetés

A PS5 egyik nyitócíme lehet a Demon's Souls remake?

|

A Bluepoint projektje felbukkant az egyik korhatár-besorolásért felelős szervezetnél.

Hirdetés

Ahogyan azt sejteni lehetett a korábbi szivárgások alapján, a minőségi felújításairól elhíresült Bluepoint Games valóban a From Software ikonikus akció-szerepjátékát, a Demon's Souls-t építi alapjaitól újra egy lenyűgöző remake képében, amely nem egy szimpla HD textúra csomag lesz. Hogy mennyire nem, azt néhány összehasonlító kép is bizonyítja. 

Hirdetés

A stúdió egyelőre nem árulta el a Demon's Souls remake megjelenési dátumát, azonban most a Gematsu kiszúrta, hogy a játék megkapta a saját értékelését a koreai korhatár-besorolásért felelős szervezet adatbázisában is augusztus 13-án. Ez azért különösen érdekes, mert eddig az egyetlen PlayStation 5-ös cím, amely megkapta az ottani besorolását, az a Spider-Man: Miles Morales volt, márpedig ez utóbbi még idén - valószínűleg a PS5-tel egyszerre - meg fog jelenni. Innen indult az a spekuláció, miszerint ezek alapján a Demon's Souls remake is az új konzol egyik jól csengő nyitócíme lehet. 

A hónap elején tartott már a Sony egy State of Play-t, de korábban az is szóba került, hogy augusztusban lesz még egy digitális esemény, szóval kíváncsian várjuk, hogy mikor hallhatunk többet a PlayStation 5 játékairól - beleértve a Demon's Souls remake-et is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)