Hirdetés

A QuakeCon 2020 nyár végén támad fel online rendezvényként

|

A koronavírus miatt törölt QuakeCon 2020 rendezvény még idén visszatér egy új megoldással.

Hirdetés

Az év elején törölt rendezvények tömegei között ott volt a 2020-as QuakeCon is. A szervezők jobbnak látták törölni az egészet, mint későbbi dátumokat ígérgetni a rajongóiknak. Nyilván ők sem tudták, hogy mi lesz a járványügyi helyzet végkimenetele, de most, hogy picit tisztább a kép, elkezdtek készülni egy augusztusi streaming műsorra.

Hirdetés

Az augusztusban megrendezésre kerülő online QuakeCon részleteit még nem ismerjük, de a bejelentés szerint számíthatunk bemutatókra, versenyekre, adománygyűjtésre és pár "mókás titokra". A rendezvény sokak szerint legkirályabb része, a "hozd a PC-d" stílusú LAN-parti persze nem várható, de a Bethesda online játékbeli eseményeket tervez legalább helyette.

Az online QuakeCon augusztus 7. és 9. között kerül megrendezésre. Ti figyelni fogjátok? Ha igen, akkor itt a helyetek a GSO oldalán, mert mi mindenről beszámolunk majd nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)