Hirdetés

A rajongók azonosíthatták a GTA VI főszereplőjét játszó színésznőt

|

Noha a Rockstar még nem erősített meg semmit, tényleg szembeötlő a hasonlóság.

Hirdetés

Utoljára 2018-ban jelentkezett teljes értékű játékkal, ám a Red Dead Redemption 2 premierje óta eltelt öt évben sem tudott kikerülni a szaksajtó célkeresztjéből az iparág egyik legnagyobb legendája, a sikert sikerre halmozó, de azért távolról sem makulátlan Rockstar Games. Már pusztán a Grand Theft Auto V egy teljes évtizede tartó szárnyalása elég lenne arra, hogy írjunk a Take-Two Interactive koronagyémántjáról, de mással is szolgáltatott bőven témát. Hol egy hackertámadás súlyos következményeivel, hol a régóta várt GTA VI trailer bejelentésével, hol pedig annak kiszivárogtatásával került címoldalra a Rockstar.

Az, hogy az említett előzetest három hét alatt többen látták (159 millió megtekintés), mint a 12 évvel ezelőtt feltöltött GTA V trailert (106 millió), egyértelművé teszi, hogy egyetlen játéknak sem lesz érdemes a 2025-ben tervezett megjelenésekor kesztyűt húznia vele. Hacsak nem PC-re vagy a Nintendo konzoljára készül, mivel azok nem szerepelnek a támogatott platformok körében.

Hirdetés

Magából a mindössze másfél perc hosszúságú videóból elég sok részletet ki lehetett hámozni, de ami a konkrétumokat illeti, azokkal elég szűkmarkúan bánik a Rockstar. Többek között még azt sem tudjuk, hogy ki az a színésznő, aki a külsejét és a hangját kölcsönzi a történet egyik főszereplőjének, Luciának. A legszemfülesebb rajongóknak persze már van egy tippjük, ami akár még igaznak is bizonyulhat.

Forrás: mannilperez.com
Forrás: mannilperez.com

Feltűnően hasonlít ugyanis Lucia egy bizonyos Manni L. Perezre, aki számos sorozatban (Rejtjelek, Feketeslista, Jessica Jones, Bűnös Chicago, Különleges ügyosztály, East New York)  bukkant fel epizódszereplőként, és nem nevesített háttérkaraktereket szinkronizált a Grand Theft Auto V-ben és a Grand Theft Auto Online-ban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)