Hirdetés

A Remedy rebootolja az egyik készülő játékát, teljesen más irányba megy vele

|

Kukázza a stúdió az ingyenes modellt, és ehelyett inkább a prémium kooperatív elemekre koncentrál.

Hirdetés

Az Alan Wake 2 kapcsán néhány hete számoltunk be a Remedy Entertainment épp készülő projektjeiről. Akkor még úgy volt, hogy érkezik majd egy Vanguard munkacímen emlegetett ingyenes lövölde, amit a Tencent fog kiadni. Azóta azonban nagyot változtak a dolgok.

Ahogy a projekt a koncepció-fázis végéhez közeledett, a csapat rájött, hogy ez így nem fog működni. Inkább kukázzák a fizetési modellt, és egy prémium kategóriás kooperatív élményt építenek a maradványokból.

Hirdetés

A Remedy Entertainment elnöke, Tero Virtala maga adott ki egy közleményt a Vanguard, illetve most már Kestrel helyzetéről.

"Remekül haladtunk az ingyenesen játszható, többszereplős Vanguarddal. Óvatos megfontolás után végül úgy határoztunk, hogy a legjobb lépés egy olyan új irányba vinni az egészet, ahol az a Remedy erősségei köré épülhet. Egy újabb, kifejezetten Remedy stílusú élményt fogunk összerakni, ami a Tencent támogatásával készülhet, és egy remek többjátékos kooperatív cím lehet belőle."

Új munkacím, új fizetési modell és Remedy-stílusú tálalás. Úgy tűnik a srácok új lendületet kaptak az Alan Wake 2 fogadtatásától, és egy kicsit jobban bíznak végre a saját elképzeléseikben. Alig várjuk, hogy mi lesz majd az eredménye ennek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)