Hirdetés

A Resident Evil atyja nem kíváncsi az ötödik részre

|

A Resident Evil megteremtője kijelentette, távol marad az ötödik résztől, mivel nem szeretné agyon-stresszleni magát.

Hirdetés

Shinji Mikami munkásságának köszönhetően megismerkedhettünk a Resident Evil félelmet gerjesztő epizódjaival, habár 2007-ben kénytelen volt elhagyni a Capcom vállalatát, még mindig figyelemmel követi egykori gyermekének leszármazottait. Nemrégiben kijelentette, bizony messze elkerüli a Resident Evil ötödik részét, saját bevallása szerint túlságosan sok stresszel járna gyepálása. Egykori grafikai, produceri és tervezői feladatai után talán érthető döntése, nem nyerné el tetszését az alkotás, mivel kimaradt munkálataiból, egy olyan vérbeli fejlesztőnek, akinek ezelőtt beleszólása volt minden egyes Resident Evil epizódba egyáltalán nem jelent szórakozást a legújabb, tőle messze álló folytatás. A Capcom reménykedhet benne, hogy fejlesztői alaposan kigyomlálták az elkövetkezendő részt, ugyanis ha Shinji Mikami úrnak valami szúrja szemét, azonnal begurul. Az pedig senkinek sem jó. Shinji Mikami-val ellentétben mi azért ránézünk az RE5 demóra.

A fórumon várjuk észrevételeiteket, véleményeiteket a sorozat következő darabjáról.

shinji_mikami.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)