Hirdetés

A Rockstar is nyomást próbál gyakorolni az újságírókra

|

Az állásába került egy ausztrál újságírónak az engedetlenség.

Hirdetés

Hallottunk már ilyesmiről ugye? Az nagyobb fejlesztők, kiadók előszeretttel próbálnak meg nyomást gyakorolni az egyes gamer magazinokra, több kevesebb sikerrel. Most éppen egy ausztrál újságíró került az utcára, bár az okok egyelőre homályosak.

A sztori dióhéjban: A Zoo Weekly egyik szerkesztője írt egy nem éppen rajongó Red Dead Redemption előzetest. A Rockstar Australia egy e-mailben reklamált, amely szó szerint így hangozott: " A Red Dead Redemption a legnagyobb projektünk a GTA IV óta, és már most "Év Játéka 2010" nevezéseket kap világszerte, kérjük hozzák a szerkesztő tudomására, hogy ennek tudatában írjon a játékról, és adja meg a kellő tiszteletet." A szerkesztő - Toby McCasker - elhelyezte ezt az e-mailt a Twitterén - ahonnan már törölték - és másnapra nem volt állása. Sem az újság, sem a Rockstar Australia nem volt hajlandó kommentálni az esetet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)