Hirdetés

A Rocksteady társalapítói elit fejlesztőstúdiót hoznak létre

|

A stílszerűen elnevezett cég célja, hogy innovatív, AAA kategóriás élményeket szállítson le a világ játékrajongóinak.

Hirdetés

Sefton Hill és Jamie Walker volt az a duó, akik annak idején társalapítókként építették fel a Rocksteadyt. A srácok 2022-ben hagyták ott a céget, és "indultak el egy új kalandra", hátrahagyva az akkor már elvileg utolsó fázisaiban lévő Suicide Squad: Kill the Justice League-et. A játékot persze azóta többször elhalasztották, és idén fog végre megjelenni, de ez már nem Hill és Walker problémája. Ők már a Hundred Star Games összeállításán dolgoznak.

Az Eurogamer kinyomozta, hogy bár a céget már tavaly áprilisban bejegyezték, de a hivatalos weboldala csak októberben indult el. Persze nem volt kifejezett titok, hogy a páros ügyködik, de mostanra legalább néhány részlet kiderült.

Hirdetés

Hill és Walker ugyanis a Great Place to Workön elmesélték, hogy egy kisebb méretű stúdiót akarnak összehozni 100 videojáték-ipari veteránból és feltörekvő tehetségből, akikkel aztán együtt alkothatnak lebilincselő játékokat.

"Az innovációval a célkeresztben arra koncentrálunk, hogy feszegessük a határokat, befogadjuk a sokszínűséget, és felépítsünk egy szívvel teli, vibráló játékosközösséget. A mi céges filozófiánk lényege, hogy a vezetői szerepvállalást, az elszámolhatóságot, a csapattagok támogatását, a sebezhetőséget és a kapcsolatépítést támogassuk."

A Hundred Star egyelőre csak 25 embert alkalmazott a tervezett 100-ból, így még egy jó darabig nem érdemes játékbejelentésre számítani tőlük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)