Hirdetés

A SEGA már kísérletezik az új mozgásérzékelős technológiákkal

|

Jövő év elején már konkrét címeket szertne bejelenti a SEGA.

Hirdetés

Egyelőre nem túl sok olyan játékról hallhattunk, amelyek akár a Porject Natalt, akár a Sony mozgásérzékelős kontrollerét támogatnák. Az viszont kiderült, hogy jópár fejlesztő hallani sem akar a technológiáról. Nem úgy a SEGA.

A cég nyugati szekciójának elnöke szerint, jövő év elején már konkrét bejelentésekre számíthatunk. Természetesen semmi pontosat nem volt hajlandó elárulni Mike Hayes, ami nem is csoda, hiszen mind a Microsoft, mind a Sony megoldása kísérleti állapotban van. Ennek ellenére, a SEGA főnök bizakodó, és közölte, hogy ötleteik már vannak, most már csak azt kell kideríteniük, mit lehet, és mit nem lehet elérni az új technológiákkal. Mindkét cégnek fontos, hogy legyenek olyan játékok, amelyek támogatják az új találmányokat, mert egyébként ki venné meg a drága kütyüket. Elgondolkodtató az is, hogy a SEGA a jövő év elején jelenti csak be a tervezett projekteket, míg a Sony EyeToy tavasszal már elérhető lesz. Talán a többi kiadó előrelátóbb volt, és már gőzerővel dolgoznak a titkos játékokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)