Hirdetés

A Skyblivion csapata velős jelentést hozott, a Skyrim-Oblivion átirat közeleg a megjelenéshez

|

Még mindig nem érdemes minden mást félretenni, de a csapat már látja az alagút végét - még ha egy-két dolgot hátra is kellett hagyni ehhez.

Hirdetés

Hosszú évek óta folyik már a The Elder Scrolls Renewal projekt, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy egy maréknyi modder átülteti a Morrowind tartalmait az Oblivionba, az Oblivion tartalmait a Skyrimbe, és a Morrowind tartalmait a Skyrimbe.

A Morrowblivion, a Skyblivion és a Skywind srácai keményen melóznak, és a trió egyike már a befejezése felé közeleg. A Skyblivion csapata nagyon jó híreket hozott, de egy kis keserűséggel is megszórta azokat.

Hirdetés

Ugyan a megjelenési dátum még messzebbi, de 2025 még mindig közelebb van, mint a The Elder Scrolls VI várható megjelenése. A fejlesztők egy 10 perces videóban ecsetelték egyébként a fejlesztés állapotát, és meglepően részletes jelentéssel szolgáltak. Kiderült, hogy a helyszínek 87 százaléka elkészült, és a hátralévő feladatok közt olyan pályaszeletek vannak, mint a "A Brush With Death" című mellékküldetés festményvilága, és a Daedric birodalmak.

A zónákat persze még navmeshekkel is el kell látni, melyek gyakorlatilag megmondják, hogy az NPC-k hol sétálhatnak. Ezek harmada készült el, így az NPC-k tökéletesen viselkednek már azokon a területeken. Az Oblivion 199 küldetéséből 97-et fejeztek már be, és 25 másik áll aktív fejlesztés alatt. A Thieves Guild és a sztorimissziók állnak a sor legvégén.

A srácok megígértek pár változtatást is, így például nem lesz szint-skálázás, átveszik a Skyrim szintezési megoldásait, és a Daedric világot is jócskán felturbózzák. A DLC-k viszont kimaradnak majd a Skyblivionból, legalábbis egyelőre:

"Ami a DLC-ket illeti, mi most 100 százalékosan az alap Skyblivionra koncentrálunk, hogy valamikor 2025-ben végre ki is adhassuk azt. Ha az már elkészült, akkor kezdünk majd foglalkozni a The Shivering Isles-szel és más tartalmi csomagokkal."

Megjelenés tehát 2025-ben vagy korábban várható, annak függvényében, hogy mennyi önkéntest tudnak behívni a befejezésre. Ha érdekel benneteket a projekt és hozzájárulnátok, itt akár ti is jelentkezhettek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)