Hirdetés

A Skyrim sztorija 2 percben

|

Akinek nem lenne ideje végigjátszani a játékot, az most alig két percben megtekintheti a lényeget.

Hirdetés

A The Elder Scrolls V: Skyrim a megjelenése óta eltelt időben számos játékost vont ki a forgalomból, rövidebb-hosszabb időre. EndreMan bajtárssal a stúdió vezérlőjében mi is hosszadalmasan beszélgettünk a játék előnyeiről, és arról a képi világról, illetve hangulatról,mellyel rendelkezik. Nem kérdés, hogy aki valóban szeretné megismerni a Skyrim világát, és a küldetések jelentős részét teljesíteni kívánja, nem kis fába vágja a fejszéjét. Vannak azonban olyan emberek, akik nem érnek rá, sietnek, vagy éppen annyira azért mégsem érdekli őket a The Elder Scrolls V: Skyrim, hogy ennyi időt és energiát öljenek bele. Nekik itt van egy szűk kétperces filmecske, ami viccesrajzos formában meséli el a sztorit. Figyelem! Nem árt némi angol tudás:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)