Hirdetés

A Sons of the Forestet 9 perc alatt pörgette végig egy speedrunner

|

Számunkra összeszedni a faágakat és megismerkedni a játék alapjaival tovább tartott, mint Benjaminnak befejezni az egész sztorit.

Hirdetés

Megérkezett a Sons of the Forest, a Forest című túlélős sandbox móka közvetlen folytatása. A horrorjáték azonnal lenyűgözte a Steam közösségét, és hiába az Early Access billog, tömegek vásárolják meg a címet minden egyes nap. Magyarán az Endnight Games újdonsága telitalálat lett, amit alátámaszt az is, hogy a több mint 65 ezer felhasználói értékelés túlnyomó része, 81 százaléka pozitív.

Abszolút érthető, hogy egy ennyire népszerű játékra a speedrun szcéna is ráugrott, de egyelőre senki sem volt olyan sikeres, mint Benjamin Romero. Az ő An% Normal Glitched futama kevesebb, mint 9 percig tartott.

Hirdetés

Végignézni a teljes felvételt nem lesz egy nagy kihívás, viszont a látottak ettől függetlenül is elképesztőek: Benjamin minden trükköt bevetett a gyorsabb haladás kedvéért, ami egészen lenyűgöző. Mivel egy Early Access címről van szó, így idővel esélyes, hogy javítják majd a kihasználható programhibákat, de ettől ez a videó nem lesz kevésbé látványos.

Az igazán izgalmas része a dolognak, hogy a verseny csak most indult. Nem lennénk meglepe, ha holnap ilyenkorra valaki további perceket faragna le Benjamin eredményéből. Alig várjuk, hogy láthassuk majd a lehetséges legrövidebb futamot.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)