Hirdetés

A Sony mutathatja be a Silent Hill rebootot

|

Ismét szárnyra kapott a pletyka, miszerint a Konami a Sonyval összefogva rebootolja a Silent Hill szériát, sőt egyesek már azt is tudni vélik, mikor mutatkozik be a közönség.

Hirdetés

Valahogy úgy vagyunk a már többször is emlegetett új Silent Hill játékkal, mint a PlayStation 5-tel: még senki sem látta. Míg azonban a Sony előbb-utóbb le fogja rántani a leplet új generációs konzoljáról, addig a szebb napokat is megélt széria állítólagos rebootjának létezését kizárólag álnevek mögé bújt szivárogtatók közösségi médiában megjelent posztjaira támaszkodva kellene elhinnünk.

Hirdetés

Innentől persze nem több az egész a Resetera felületén megfuttatott rajongói teóriánál, még ha végső soron nem is tűnik teljes őrültségnek az elképzelés, miszerint a Sony japán stúdiója 2019-ben a Konamival egyetértésben nekilátott a Silent Hill részleges újragondolásának, a hivatalos bejelentést pedig a júniusi State of Play keretében ejtenék meg. Ha valamilyen csoda folytán kiderülne, hogy csak azért, mert tud úszni, repülni, toll borítja, hápog, csőre van és úszóhártyás lábai, de mégsem kacsa a hír, akkor a logika azt diktálná, hogy PS5-exkluzívként jelenjen meg, legalább időlegesen.

Ti örülnétek egy ilyen bejelentésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)