Hirdetés

A Sony tett róla, hogy újra végig akarjuk játszani a God of War Ragnarököt

|

Masszív ingyenes frissítést kapott a Santa Monica Studio díjnyertes akció-kalandja.

Hirdetés

A God of War Ragnarök volt a tavalyi év egyik legjobb játéka, és hogy ezzel az állítással ne lehessen vitába szállni, az iparág több szobrocska odaítélésével is aláhúzta. Ettől függetlenül nem biztos, hogy sokan vonzónak tartották egy második végigjátszás gondolatát, egészen mostanáig. Ugyanis végre befutott a hőn áhított New Game+ mód.

Az új funkciónak köszönhetően a játékosok megfoghatják a korábbi mentésüket, és azzal kezdhetik elölről a kalandot. Amennyiben így tesznek, a felszereléseik, fegyvereik és feloldott képességeik kivétel nélkül mind mennek velük a második körre.

Hirdetés

Ezen felül is rendelkezik még pár egyedi tartalommal a New Game+, egyebek mellett például új páncélzatokkal. A játékosok magukra húzhatják a Black Bear szerelést, ami egy nagy bundás köpenybe öltözteti Kratost, de felkaphatják a Spartan Armort is, ami gyakorlatilag egy opcionális nehezítés. A vértnek ugyanis nincsenek perkjei vagy extra statjai, és a játék elejétől a végéig megmarad az első Power Levelen. Ha valaki extra kihívást szeretne, az spártaiként meg is kaphatja.

Érdemes megjegyezni továbbá, hogy a szinthatár jelentősen kibővül, és a 9-es szintű holmikat is tovább lehet fejleszteni "plusz" verziókra, miáltal újabb testreszabási lehetőségek válnak elérhetővé. Sőt, még egy "Burden" bűbájt is rá lehet vasalni a fegyverekre, ezzel is nehezítve a kalandot.

Akit érdekelnek az új játékmód részletei, az megtalál mindent a PlayStation Blogon. A lényeg, hogy a frissítés teljesen ingyenes, így aki korábban megvette a God of War Ragnarököt, már kezdheti is az új kalandot.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)