Hirdetés

A Stardew Valley rajongói most találtak rá a játék egyik legcukibb apróságára

|

Egy egész műfaj sikeréért volt felelős a játék, amiben még mindig találnak újdonságokat a legelhivatottabb rajongók is.

Hirdetés

Farmolós életszimulátorok léteztek már a Stardew Valley előtt is, de ConcernedApe sikerjátéka a reflektorfénybe hozta a műfajt. Az indie csodát a mai napig rengetegen játszák, és a Stardew iránti rajongás olyan szintekre tör fel néha, hogy még Ape is kénytelen frissítéseket leszállítani hozzá, miközben már rég az új projektjén dolgozna (és dolgozik is).

Ez az átka annak, ha valaki összerak valamit, amit mindenki imád.

Hirdetés

Imádattól és többezer órányi játékélménytől függetlenül a Stardew Valley szerelmesei a napokban jöttek rá arra, hogy a plüssfigurákat ágyba lehet dugni. A játék egyik legcukibb aprósága, hogy a plüsseinket is elaltathatjuk, amire /u/youkaymelis teljesen véletlenül jött rá. Épp az állatkáit rendezgette, amikor mellékattintott és a szokásos szekrény helyett az ágyra pakolta le a kedvencét.

Az eredmény: egy 7300 upvote-tal megtolt Reddit poszt, és rengeteg Stardew-rajongó, aki szintén most eszmélt rá erre a cukiságra.

I have over 2000+ hours in this game and just accidently found out you can tuck in your plushies 🥹🥹
by u/youkaymelis in StardewValley

Szeretnék én úgy tenni, mintha én tudtam volna, és jóízűen nevetni a meglepődésen, de 250 óra után ez nekem is újdonságnak számított. Most megyek átrendezni a kis Stardew házamat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)