Hirdetés

A Starfield hivatalos modtámogatást is kap a jövőben

|

Nem mintha bárkinek szüksége lenne Todd Howard segítségére, de senki sem fog haragudni extra eszközökért.

Hirdetés

A Bethesda elnöke, Todd Howard épp futja az interjúköröket a világsajtóban a Starfield megjelenése kapcsán (a játékról készült tesztünket itt olvashatjátok). Nem minden szava arany a cég arcának, de a legutóbbi nyilatkozatáért kevesen fognak haragudni.

japán Famitsunak adott interjúja szerint ugyanis a Bethesda teljes mellszélességgel támogatja a Starfield modolását, ami nagyon jó jel az RPG életciklusának szempontjából. Modok tartják életben a mai napig a Bethesda 10+ éves címeit, és valószínűleg ez vár majd a Starfieldre is, a közösség mindig meghálálja az ilyen lehetőségeket.

Hirdetés

Todd pontosan a következőt nyilatkozta a magazinnak:

"Majdnem mindent meg lehet majd valósítani modokkal. A teljes támogatás valamikor jövőre érkezik, de a lényeg, hogy támogatjuk, és nagy lépéseket fogunk tenni ezért."

Hogy ez pontosan mit jelent, az valószínűleg csak 2024-ben fog kiderülni. Ettől függetlenül mi hivatalos modolási eszközökre és konzolos verzióra is számítunk. Sajnos egy darabig várnunk kell erre, de a PC-s tábornak ez majdnem mindegy is. Thomas, a gőzmozdony már megjött, szóval mi másra is lenne szükségünk?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)