Hirdetés

A Starfield játékosai szeretnék, ha olyan lenne a Bethesda sci-fi RPG-je, mint amilyennek eredetileg készült

|

Egy megjelenés előtti podcast nyomán a közösség Todd Howardra tekint megváltásért.

Hirdetés

A Starfieldben rengeteg különböző játékrendszer teszi lehetővé azt, hogy elverhessünk benne annyi időt, amennyit csak nem szégyellünk. Ettől függetlenül van a játékosbázisnak egy olyan része, amelyiknek ez sem elég: ők durvább túlélősdit akarnak, és Todd Howarddal akarják ezt leszállíttatni.

Ez egyébként kivételesen olyan kívánság, ami nem teljesen alaptalan. A Bethesda kreatív vezetője ugyanis még a játék megjelenése előtt említett ilyesmit egy podcastban.

Annak idején a Lex Fridman Podcast vendégekét Howard elmondta, hogy több olyan túlélőelemet is kivágtak a Starfieldből, amelyek szerinte "megölték a mókát" és elterelték a figyelmet a sci-fi RPG központi céljairól. Hozzátette azonban, hogy egy hardcore túlélőmódban visszahozhatják ezeket.

"Talán majd egyszer, a jövőben."

Hirdetés

Ez hónapokkal a rajt előtt volt, és mára persze a többség megfeledkezett róla. Picabo123 azonban emlékezett a kijelentésre, és mindent megtett azért, hogy a Starfield reddit lakói se felejtsék el.

Todd Howard has already said if Starfield gets a survival mode they would consider adding in the fuel system for system travel.
byu/picabo123 inStarfield

Az evés, ivás, üzemanyag menedzselés mind olyan elemek, melyekkel valaki nagyon szívesen elbíbelődne. Mindenki Todd Howardra néz, hogy mi is a helyzet ezzel a túlélőmóddal. Talán majd egyszer befut. Most egyébként is vannak azért izgalmasabb kérdések a Starfield jövője kapcsán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)