Hirdetés

A Starfield után is van élet, erős címekkel búcsúztatja szeptembert az Xbox Game Pass

|

Kevesebb mint egy évvel a megjelenése után bekerül a Microsoft előfizetéses szolgáltatásába 2022 egyik legjobban várt szuperhősös játéka is.

Hirdetés

Közel két évet kellett várnia arra az xboxos tábornak, hogy a 2021 decemberében elrajtolt Halo Infinite után megint egy olyan, belsős fejlesztésű címmel gyarapodjon a konzol, a PC és ezzel együtt a Game Pass kínálata, amelyik nem PS5-ön jelent meg hamarabb (lásd: Deathloop, Ghostwire: Tokyo). Az eredetileg tervezetthez képest jelentős késéssel befutott Starfieldnek azonban részben sikerült jóvá tennie ezt a fiaskót, márt bár a Bethesda sci-fi RPG-je nem hibátlan, mégis könnyű elveszni benne.

De annak a Game Pass-előfizetőnek sincs oka panaszra, akinek nem nyerte el a tetszését Todd Howard csapatának újdonsága, vagy már végig is ment rajta, és új élményekre vágyik, hiszen itt kopogtat az ajtónkon az utánpótlás.

Hirdetés

A Microsoft nemcsak azt mutatta meg, hogy mi kerül még be a katalógusba szeptember második felében, hanem azt is, hogy mely címekkel indul majd a következő hónap.

Xbox Game Pass szeptemberi-októberi újdonságok

Mától elérhető:

  • Lies of P - PC, konzol, felhő

Szeptember 20.

  • Party Animals - konzol, felhő

Szeptember 21.

  • Payday 3 - PC, Xbox Series X|S, felhő

Szeptember 29.

  • Cocoon - PC, konzol

Október 3.

  • Gotham Knights - PC, Xbox Series X|S, felhő
  • The Lamplighter's League - PC, Xbox Series X|S, felhő

Azok az előfizetők, akik a legdrágább Xbox Game Pass Ultimate csomagot választották, ingyen megszerezhetik az EA Sports UFC 4 Champion Fighter Customization Bundle és az Apex Legends: Juiced Up Weapon Charm tartalmi csomagokat. Az előbbire október 5-éig, az utóbbira október 9-éig van lehetőségük.

Nem feledkezhetünk meg továbbá arról sem, hogy szeptember utolsó napján újabb játékok távoznak a Game Passból, köztük az Outriders és a Weird West.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)