Hirdetés

A Starfielddel kezdve ömlenek majd a jobbnál jobb Xbox-játékok

|

Ezt ígéri legalábbis az Xbox marketing vezetője, aki szerint a Starfieldnek köszönhetően ütemesebben érkezhetnek a saját gyártású, nagy költségvetésű játékok.

Hirdetés

Ha összevetjük a legjobb PlayStation 5 játékok és a legjobb Xbox Series X játékok listáját, láthatjuk, hogy előbbin vannak kritikusoktól és játékosoktól jobb értékeléseket begyűjtő exkluzív címek - alighanem az Xboxnál is tudják, hogy van mit bizonyítaniuk. Néhány éve rengeteg stúdiót felvásároltak, az ő munkájuk mostanában fog beérni.

GamesIndustry.biz-nek nyilatkozva az Xbox marketing vezetője, Jerret West azt nyilatkozta, úgy gondolja, a Starfield szerinte valami nagyon izgalmas kezdete.

"Ültem és néztem ugyanazt a [Starfield bemutatót], amit ti ma reggel, és úgy éreztem... ez tényleg valaminek a kezdete, ami a Forzával, aztán 2024-ben a Hellblade-del, a már [a gamescomon] kipróbálható Towerborne-nal, az Avoweddal folytatódik, vannak még el nem mesélt történeteink, amiket 2024-ben és 2025-ben ismerhettek meg."

Hirdetés

Nem volt borzalmas az Xbox néhány éve, hiszen kaptunk egy Pentimentet, egy Groundedet, egy Microsoft Flight Simulatort, és persze a Forza Horizon 5-öt, de a Halo Infinite nem aratott osztatlan sikert a játékosok körében, és a Minecraft Legendsről is hamar megfeledkeztünk, pedig csak négy hónap telt el a megjelenése óta. A sikeresebb címek sem lettek átütőek, de talán a Starfield tényleg hoz majd annyi pénzt, ami a fejlődésnek teret engedhet - még úgy is, hogy a Game Passban első naptól elérhető lesz mind PC-n, mind Xboxon.

Az október 10-én megjelenő Forza Motorsport után 2024-ben jön majd a Towerborne, a Senua's Saga: Hellblade II, a Microsoft Flight Simulator 2024, az Avowed, az Ara: History Untold, illetve valamikor később a State of Decay 3, a South of Midnight, a Perfect Dark, a The Outer Worlds 2, a Fable, az Everwild, a Contraband, a Clockwork Revolution és az Age of Mythology: Retold. Hogy melyik hogy áll, és mikor futhat be, kiváló kérdés, de az biztos, hogy az Xbox Studiosnál most nem unatkoznak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)