Hirdetés

A Starfieldnek is hatalmas az étvágya, de lehet egy előnye a Baldur's Gate 3-mal szemben

|

Kezdhetünk takarítani az SSD-n, mert valahol el kell majd férnie a Todd Howard által ígért ezer bolygónak.

Hirdetés

Ha sok esztendő múltán fellapozzuk majd a játékipar krónikáit, akkor valószínűleg azzal fogunk szembesülni, hogy 2023-ról úgy írnak benne, mint a szerepjátékok évéről. Az RPG-k kedvelőit igencsak elkényeztetik idén - pláne, ha tágabban értelmezzük a műfaj kereteit -, elvégre olyan alkotásokban merülhetnek el hetekre-hónapokra, mint a Hogwarts Legacy, a Final Fantasy XVI, a Diablo IV, a Baldur's Gate 3, és már úton van a következő nagyágyú a Starfield képében.

A Bethesda RGP-je masszívnak ígérkezik, ezer felfedezhető bolygóval, űrharccal, számos frakcióval (mindegyikhez csatlakozhatunk), de építhetünk saját űrhajókat, sőt kolóniákat is, ennélfogva bizonyára senkit sem lep meg, hogy a játék helyigénye is hatalmas.

Hirdetés

Mint azt a Starfield steames terméklapja, majd az Amazon is megerősítette, 125 GB-ot foglal el az Xbox Series X-ünk, Series S-ünk vagy PC-nk SSD-jén (HDD nem játszik, így készüljetek), azaz sávszélességtől függően hosszú órákig is eltarthat, mire lecsorognak a telepítéshez szükséges fájlok. Az Amazon szerint azonban előrendelőként nem kell mindent az utolsó pillanatra hagynunk, már augusztus 9-étől, azaz holnaptól nekiállhatunk az előtöltésnek, hogy a szeptember 6-án esedékes rajtra minden készen álljon. A Baldur's Gate 3 nem kínált ilyen lehetőséget.

Mivel a Bethesda még nem jelentette be ezt az opciót, egyelőre javasolt pletykaként kezelni, de kétségtelenül azok is profitálnának belőle, akik a prémium vagy gyűjtői kiadások valamelyikét rendelték elő, mivel számukra már szeptember 1-jén elkezdődik a kaland.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)