Hirdetés

A Suicide Squad: Kill the Justice League csapnivaló indulása miatt egyes vásárlók kárpótolva lesznek

|

Meglehetősen döcögős volt a Suicide Squad startja, de legalább volt aki jól járt ezzel is.

Hirdetés

A Suicide Squad: Kill the Justice League a megjelenése előtt rengeteg pofont kapott a játékrajongóktól a késések és a projekt természete miatt. Ahogy a Rocksteady elkezdte ecsetelni a meglehetősen barátságos monetizációs modell részleteit, és a jövőbeli frissítések tartalmait, a jég felengedni látszott. Sajnos a címet egy problémásra sikerült indulás ismét elásta: egy bug miatt egyes játékosok mentése végigjátszotta magát, a szerverek pedig alig bírták a strapát.

Mindjárt az első napon le kellett lőni a szolgáltatást 6 teljes órára, amit kedden újabb 1 órás leállás követett. A Rocksteady azonban megtesz mindent a csorba kiigazításához: a frissítések látszólag helyre tették a dolgokat, és a csapat minden korai hozzáféréssel rendelkező, Deluxe Edition játékosnak kiutalt 2000 LuthorCoint.

Hirdetés

Ez nagyjából 20 dollárnyi fizetős valutát jelent, amiből két közepes vagy egy nagyon szuper karakterskint is ki lehet váltani. Mindehhez az alábbi üzenet társult:

"Köszönjük, hogy a Suicide Squad: Kill the Justice League egyik első játékosa vagy. Elismerjük, hogy türelemre volt szükségünk a szerverek indulásakor, és hogy megháláljuk ezt a türelmet, szeretnénk megajándékozni 2000 LuthorCoinnal."

A szolgáltatásalapú játékokról mondhatunk sok mindent, de az látszik, hogy a Rocksteady tényleg megpróbál mindent jól csinálni, ami a Suicide Squad ezen részét illeti.

A Deluxe Edition tulajdonosok egyébként már pörgethetik a mókát, a többiek pedig 2024. február 2-án férhetnek hozzá PC-n, Xbox Series X/S-en vagy PlayStation 5-ön keresztül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)