Hirdetés

A Take-Two elnöke szerint a Red Dead Redemption új kiadása pont annyiba kerül, amennyi indokolt

|

Van egy olyan érzésünk, hogy Strauss Zelnick nem ezzel a nyilatkozatával fogja belopni magát a gamer társadalom szívébe.

Hirdetés

A Red Dead Redemption PC-s változatára és remasterére vágyó játékosok teljesen kiborultak a Take-Two és a Rockstar Games legutóbbi húzásától. A csapat bejelentette, hogy újra kiadja a 2010-es Red Dead Redemptiont, elhozva azt PlayStation 4-re és Nintendo Switchre.

A gond az, hogy PC-s verziót nem kapunk, a többjátékos tartalmakat kivágták, semmilyen vizuális vagy tartalmi extrát nem éptítettek be, és mindezt 50 euróért tervezik letolni a gamer kollektíva torkán.

Hirdetés

A felháborodás nyomán az amerikai IGN elkezdte faggatni a Rockstar játékok kiadójának elnökét, Strauss Zelnicket. A legfontosabb kérdésük az volt, hogy miért fog ez ennyibe kerülni, pláne úgy, hogy modern Xbox konzolokon mindig is játszható volt az RDR a visszafelé kompatibilitásának köszönhetően.

"Mi azt gondoljuk, hogy ez a piaci helyzetnek megfelelő összeg érte."

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Take-Two üzleti vezetője, Hannah Sage kiemelte, hogy a Red Dead Redemption portja tartalmazza az Undead Nightmare-t is. Az IGN rákérdezett Zelnicknél, hogy az Undead Nightmare kiegészítő-e az oka az 50 eurós címkének, amire a következő választ adta:

"Az egy remek különálló játék volt a megjelenése idejében, ezért úgy érezzük, hogy ez egy kiváló csomag, ami remek értéket képvisel a fogyasztók számára."

Amikor Zelnicket arról kérdezték, hogy várható-e PC-s verzió, akkor annyit mondott, az ilyesmit a fejlesztőkre bízza. Ez általában a lehető legjobb válasz akkor, amikor nem akarod elidegeníteni a közönségedet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)