Hirdetés

A tápegységek Parancsnoka 1500 W erős

|

Kegyetlen teljesítményű tápegységekkel ostromolja hazánk áramellátását az In Win.

Hirdetés

Commander névre keresztelt márkacsaládjukban egytől-egyig terepszínűre mázolt 650 és 1500 watt közötti teljesítményre képes tápegységeket találunk, melyek kifejezetten segédkeznek a családi spórolásban. A japán illetőségű gyártó moduláris felépítéssel dobta piacra termékcsaládját, tehát az előre rögzített kábeleket bármikor lecsatlakoztathatjuk és kedvünk szerint átvariálhatjuk.

Megszerezték a 80Plus minősítést (hatásfokuk legalább 80 százalékos terheléstől függően), valamint hivatalosan támogatják az NVIDIA SLI technológiát. Túlmelegedés ellen egy tizennégy centi átmérőjű ventilátor védi a Commander egységeket és felesleges aggódnunk az áramhálózatban felmerülő hibák miatt, ugyanis minden közismert és rettegett árampara ellen rezisztens. Magyarországon a 750 wattos Commander jelenti a belépőszintet, melyet bruttó 34.000 forintért vihetünk haza. Középső testvéreit, a 850 és 1200 wattos típusokat 40.000 valamint 69.000 forintért vesztegetik. A legnagyobb teljesítménnyel rendelkező 1500 wattos változat 78.000 forintot kóstál.

A Commander termékeket a Mercury Impex forgalmazza hazánkban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)