Hirdetés

A The Elder Scrolls VI fejlesztése még mindig nem tart sehol

|

A technológia még mindig nincs kész ahhoz, hogy a The Elder Scrolls VI a tervezőasztalról a monitorokra kerülhessen.

Hirdetés

Még 2016-ban, két évvel a The Elder Scrolls VI hivatalos bejelentése előtt Todd Howard megerősítette, hogy dolgoznak ugyan egy új TES epizódon, de annak megjelenése még nagyon messze van. Akkor elmondta, hogy a fejlesztéshez szükséges technológia még nem is létezik.

Most, 5 évvel később, a Starfield megjelenésének küszöbén azt feltételezné az ember, hogy a TES VI is szépen kezd eljutni arra a pontra, ahol már legalább érdemben beszélni lehet róla. A feltételezésünk téves volt.

Hirdetés

Todd Howard a The Telegraphnak adott interjúja alapján úgy néz ki, hogy a fejlesztés nem haladt annyit, mint gondolnánk. Egészen pontosan így nyilatkozott:

"Mindenkinek az a legjobb, ha a The Elder Scrolls VI-ra még mindig egy tervezés alatt álló projektként gondolunk. Persze folyamatosan figyeljük a technológia fejlődését arra tekintettel, hogy az vajon képes-e már kezelni azt, amit meg akarunk valósítani."

Azt már tudni lehet, hogy az új nyílt világú RPG ugyanazt a Creation Engine 2-t fogja használni, amit a Starfield mutat majd be először 2022-ben. Ettől függetlenül a jelek szerint bőven szükség lesz extra módosításokra.

"Minden játékunknak megvannak a maguk szükségletei, melyekkel bővítenünk kell a motort."

- egészítette ki mondanivalóját Howard.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Starfield megjelenése 2022 novemberében lesz esedékes, a The Elder Scrolls VI pedig valamikor utána fog érkezni, de hogy mennyivel utána, az még mindig kérdéses.

Amikor Pete Hines 2020 májusában nyilatkozott, akkor azt mondta, hogy a Skyrim örökösének részleteiről csak évekkel a Starfield után tudnak majd mesélni. Szóval egyelőre senki se izguljon nagyon erősen a TES VI miatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)