Hirdetés

A The Simpsons Hit & Run folytatásaihoz minden készen állt, mégis kaszát kaptak

|

A legendás adaptáció fejlesztői meséltek a folytatásokról, melyek sosem készültek el.

Hirdetés

A 2003-as The Simpsons: Hit & Runra még azok is édes nosztalgiával gondolnak vissza, akik egyébként egy részt sem láttak a sorozatból. A Radical Entertainment valamit nagyon eltalált a játékkal, így nem is csoda, hogy az animációs széria alkotói öt játékra szóló szerződést ajánlottak a Vivendinek.

A franchise döntéshozói is érezték, hogy ebben van még lehetőség, a Radical pedig készen állt az következő rész összeállítására. A Vivendi valamiért azonban mégis nemet mondott.

Hirdetés

John Melchior, a Hit & Run vezető producere a MinnMaxnek mesélt az esetről.

"Voltak terveink léghajókra, repülőkre, rengeteg ötletünk volt. Egy franchise lett volna a játékból, efelől nincs kétségem."

Amikor a Vivendi és a The Simpsons megállapodásai kerültek szóba, akkor Melchior már kevésbé volt lelkes.

"Egy nagyon jó ajánlat volt és a Vivendi nemet mondott. Egy pillanatnyi lendületet nem vesztettünk volna el a Hit & Run és a folytatás között, és már be is fejeztünk bizonyos elemeket a következő részre."

Melchior elmondta, hogy még a közvetlen felettese sem értette, hogy mi történik. Egyszerűen nem fért a fejébe, hogy a Vivendi miért nem akart több epizódot a Hit & Runból.

"Nagyon bizarr döntés volt, sosem fogom megérteni. A gyártási részlegről senki sem értette, hogy miért is van ez."

Valahol a végtelen idővonalak tengerében van egy univerzum, amelyik épp a Hit & Run 5-tel játszik. Sajnos mi nem ott élünk, és valószínűleg sosem fogjuk megtudni, hogy miért.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)