Hirdetés

A The Walking Deadet is lemészárolták az év egyik legrosszabb játékának fejlesztői

|

A The Walking Dead: Destinies hasonlóan rossznak tűnik, mint a hírhedt Skull Island: Rise of Kong.

Hirdetés

A The Game Awards jelöltjeinek nemrég nyilvánosságra hozott listája is bizonyítja, hogy az idei év a játékipar egyik legerősebbjeként fog bevonulni a történelembe, ugyanakkor bőven akadtak mélypontok is, köztük a GameMill Entertainment által összerakott Skull Island: Rise of King Konggal, aminek a látványvilágán még 2003-ban is felvontuk volna a szemöldökünket, nem is beszélve a bugokról.

Most pedig úgy tűnik, hogy a fejlesztőknek összejött a bravúr, és néhány hónapon belül egy másik sikeres franchise-t is sikerült lemészárolniuk, ezúttal a The Walking Dead: Destinies formájában.

Hirdetés

A The Walking Dead sorozat ugyan véget ért, a rajongók azonban továbbra is ki vannak éhezve a zombikra, így papíron jó ötletnek tűnt egy játékadaptáció, amivel a saját döntéseink alapján élhetjük újra a széria eseményeit. Csakhogy a megvalósítást a GameMill Entertainmentre bízták, a november 17-én kiadott végeredmény pedig pont olyan silánynak tűnik, mint a King Kong ellen elkövetett pixelmerénylet.

Az X felületét ellepték a panaszos beszámolók, az alábbi videó például azt mutatja meg, hogy az átvezető animációkban csupán mozdulatlan karakterek szerepelnek, így a tulajdonképpeni történet teljesen kimerevedett figurákkal kerül elmesélésre.

Olyan visszajelzés is akad, aki egyszerűen nem hajlandó elhinni, hogy a The Walking Dead: Destinies tényleg egy játék, és nem csak egy ugratás a felhasználók részéről. A kijelentéshez egy rövid gameplayt is kaptunk, amitől valószínűleg keveseknek jön majd meg a kedve a vásárláshoz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egy harmadik poszt arra mutat rá, hogy az 50 dolláros játékba még legalább egy félregépelés is csúszott, de nem lennénk meglepődve, ha több is akadna.

Mindez pedig csak a jéghegy csúcsa, a YouTube-on is bőven találni olyan gameplay videókat amik az adaptáció pocsék minőségéről árulkodnak, a Metacriticen pedig 25 felhasználói értékelés után kemény 3,3 ponton áll a játék. Úgy tűnik tehát, hogy a GameMill Entertainment csapatának ezúttal sem sikerült bebizonyítania a rátermettségét, holott a King Kong-katasztrófa után még azzal magyarázkodtak, hogy csupán a szigorú határidő és a szűk büdzsé miatt lett olyan rossz a végeredmény.

Persze megvan rá az esély, hogy ezúttal sem voltak ideálisak a feltételek, amiről bizonyára be is számolnak majd a készítők, ha szükségét érzik. A The Walking Dead rajongóinak ugyanakkor nem kell búsulniuk, hiszen a széria Daryl Dixonra koncentráló mellékszála legalább remekül sikerült.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)