Hirdetés

A The Witcher 3 és a Cyberpunk 2077 HD modok fejlesztője megszépíti a Starfieldet

|

Halk Hogan magára vállalta, hogy kicsinosítja a Bethesda új sci-fi szerepjátékát.

Hirdetés

A 2015-ben megjelent The Witcher 3, de talán még a Cyberpunk 2077 esetében is érthető, hogy miért születtek meg a HD Reworked modok. Nem beszélünk ugyan ősrégi címekről, de az idő kétségtelenül elhaladt mellettük, és még a Cyberpunkban is akadnak bőséggel alacsony felbontású textúrák, amikre ráfért a csiszolás.

A Starfield viszont alig jött ki a sütőből, de Halk Hogan már el is kezdte kicsinosítani. Az általa bejelentett Starfield HD Reworked célja, hogy egy rakat alacsony felbontású elemet feljavítson.

Hirdetés

Hogan a beharangozóban kihangsúlyozta, hogy bár a mod jelentős grafikai finomításokat fog tartalmazni, a lehető legkevesebb extra erőforrást fogja igényelni. A fejlesztésnek még csak a korai szakaszában tart a projekt, de az első verzió hamarosan elérhetővé válik.

A Starfielddel Hogan hatalmas fába vágta a fejszéjét, pláne úgy, hogy a játék optimalizálása ügyben akad még bőven tennivalója a Bethesdának. Nehéz elképzelni, hogy ez a mod ne tiporná lejjebb az fps-számokat, amint megérkezik a HD Reworked első verziója, kiderült hogy milyen árat kell fizetnünk a szépségért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)