Hirdetés

A Tumblr legnépszerűbb játéka a...

|

Pokémon! Aki valaha fellépett már a Tumblr.com-ra valószínűleg látott már Pokémonokat a főoldalon, tehát nincs is meglepve ezen.

Hirdetés

A Tumblr egy végtelenül furcsa hely, amit remekül példáz, hogy sok rajta a Pokemon tartalom. Nem véletlen, hogy a Most Reblogged in 2013: Video Games kategóriát is ez a sorozat nyerte. Aki nem tudja, hogy mit jelent a reblog kifejezés: megosztani valamit a saját oldaladon. És a Pokémonokat mindenki szereti gyűjtögetni és megosztani.

Ha megnézitek egyébként a teljes listát, tisztán látszik, hogy nem a legfrissebb játékok szerepelnek rajta. A Team Fortress 2 például 6 éve jelent meg, de az emberek még mindig rengeteget játszanak vele, ráadásul sok vicces pillanattal ajándékozott meg minket, így van mit megosztani ezzel kapcsolatban. Hasonló a helyzet a Portal esetében, aminek megannyi emlékezetes pillanatát láthatjuk folyamatosan visszatérni a weboldalon.

A legviccesebb karakterek, legcukibb mellékszereplők miatt került fel sok cím a listára. Érdemes lekattintani a felkínált linkeket a felsorolásban. Rengeteg csodálatos rajzot, vicces gifet láthattok kedvenc játékaitokról. Nektek melyik a kedvenc?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)