Hirdetés

A Twitch akkorát fordult, hogy már a meztelenségre utaló képanyagért is büntet

|

Alig néhány héttel ezelőtt még szabadon rajzolgathatott mindenki nemi szerveket, mostanra pedig már a meztelenség sugallata is tilos lett.

Hirdetés

Nagyon pörgős időszakot élnek át a Twitch TV döntéshozói, akik még december közepén engedélyezték a "művészi meztelenséget", ami magában foglalta a meztelen karakterek rajzolgatását és pár extra lehetőséget, melyek lazítottak a tartalomgyártás keretein. Aztán néhány óra múlva egyes Twitch kategóriák megteltek furry péniszekkel, épphogy nem meztelen streamerekkel és egészen merész tartalomformákkal.

Egy nap múlva a platform vissza is szívta a dolgot, de hiába visszakozott, egyes streamerek nem hátráltak meg, és továbbra is majdnem teljesen pucéran ültek a kamera elé. Néhány fekete sáv itt, ügyes kamera elhelyezés ott, és máris olyan műsor állt össze, amit már senki sem akarna megnyitni a családi tévé képernyőjén.

Hirdetés

A Twitch emiatt újabb szigorításokat léptett életbe:

"Nem engedélyezzük a streamereknek, hogy teljesen vagy részben meztelenül mutatkozzanak, ideértve a nemi szervek és a fenekek felfedését. Azt sem engedélyezzük a streamereknek, hogy arra utalgassanak vagy azt benyomást keltsék, hogy ők maguk részben vagy teljesen meztelenek, úgy sem, hogy például kitakarják a melleket és nemi szerveket specifikus cenzúra sávokkal vagy valamilyen tárggyal. Nem engedélyezzük a nemi szervek körvonalának felfedését, akkor sem, ha el vannak takarva."

Az üzenet egyértelmű: tessék felöltözni! A dekoltázzsal kapcsolatban még mindig nincsenek megkötések, de alulról és minden más oldalról is fedni kell a kebleket.

A Twitch moderátorainak láthatóan elegük lett. Ilyen megkötések után kíváncsiak leszünk, hogy a szabályokat feszegető alkotók hogyan fogják majd megkerülni ezeket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)