Hirdetés

A Ubisoft elindította az őszi vásárát, rengeteg játékát leakciózta

|

Ha kihagytátok a legutóbbi Far Cryt, Ghost Recont vagy a The Division 2-t, akkor most érdemes lecsapnotok rájuk.

Hirdetés

Most, hogy hivatalosan is megkezdődött az ősz, a Ubisoft igényt tart megtakarításaink maradékára. A francia óriás hatalmas vásárt hirdetett meg, melynek során szinte az összes korábbi címét jelentősen olcsóbban adja az átlagosnál. Egyes játékokat akár 85 százalékkal kevesebbért is behúzhatsz a következő néhány napban.

Nem csak kisebb volumenű alkotásokról van szó vagy egy újabb Rainbow Six: Siege leárazásról. A Far Cry 6-ot is például 70 százalékkal olcsóbban vásárolhatjuk meg éppen, ami azt jelenti, hogy a minden tartalommal megtömött Game of the Year Edition is csak 36 euróba kerül.

Hirdetés

Mi kiválogattunk pár játékot, amelyek beszerzésén érdemes elgondolkodnotok, de aki kíváncsi a teljes kínálatra az itt megtekintheti azt.

Az őszi vásár október 12-éig tart.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)