Hirdetés

A Valve gyorsan meggondolta magát a legutóbbi bejelentése után

|

Sikerült a kelleténél jobban felcsigázni a játékosokat.

Hirdetés

Pár napja a Valve úgy döntött, hogy lemászik az elefántcsont tornyából, és ad némi alamizsnát a Team Fortress 2 játékosainak. Érkezett egy ígéret, hogy idén kapnak majd egy "frissítés méretű frissítést", ami rögtön egy hatalmas tartalomfolyam reményével töltötte fel a Spy-ok és Scoutok szívét világszerte. Térképek, kozmetikai cuccok, egyensúlybeli finomítások, és ki tudja mi vár még ránk - gondolhatták.

A valóság sajnos sokszor okoz csalódást, és most is ez történt. A hatalmas lelkesedés elhalt, amikor kiderült, hogy a Valve rajongói munkákból fogja összerakni a csomagot.

Hirdetés

A cég kirakott egy hirdetést, hogy május 1-ig kell beküldenie a vállalkozó kedvű alkotóknak azokat a munkáikat, amiket szívesen látnának az idei tartalmi csomagban. Eddig tartott a bejelentés varázsa: nem újdonságokat fognak kapni a Team Fortress 2 rajongók, hanem a Valve által összeválogatott "ajándékcsomagot".

Rengetegen kiborultak, de a többség sajnos már csak rezignált beletörődéssel fogadta a helyzetet. A Team Fortress 2 2007. óta fut, és az elmúlt években csak akkor kapott frissítést, amikor muszáj volt hozzányúlni. Minden tartalom, ami a közelmúltban befutott, a rajongóktól származott, így nem kifejezetten meglepetés, hogy most is ez történik.

A Valve közben egyébként át is írta a bejelentő blogposztot: a "frissítés méretű frissítés" eltűnt a "ki tudja, mi jöhet méggel" együtt.

Sajnos lassan mindenki kénytelen lesz elfogadni a tényt, hogy a Team Fortress 2 aranykora már réges-rég elmúlt, és sosem fog visszatérni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)