Hirdetés

A Vampyre Story - demó lokálban

|

Hamarosan mindenki útnak indulhat Párizsba, hogy operaénekes legyen. A demó egy kis temetői kalandozást rejt.

Hirdetés

A kalandjátékosok nagy örömére, hamarosan kezeik közé kaparinthatják az Autumn Moon Entertainment hányatott sorsú alkotását. A sztoriról már írtunk régebben, sőt egy kis trailert is megtekinthetett mindenki. Az, hogy a játék végre megjelenésközeli állapotba került bizonyára minden rajongót örömmel tölt el, hiszen a tervek szerint a régi LucasArts kalandok hangulatát idéző kis képződmény lesz eme remekmű. Bizony igen sanyarú sorsa volt a szegény kis Mona De Lafitte-nak. A játékot már 2004-ben bejelentették, és elvileg 2006-ban meg is jelent volna. Az akkori kiadó azonban pénzügyi gondokra hivatkozva ejtette a projektet. 2006-ban aztán egy új kiadó - a Crimson Cow - felkarolta a csapatot, és 2007-ben megjelent egy trailer, ami 2008 elejét jelölte meg mint megjelenési dátumot. Ebből ugyan nem lett semmi, de a lényeg, hogy a napokban a termék bearanyozódott, így semmi nem akadályozhatja már meg a kalandozást. A demót töltsétek ezerrel, lokálból ahogy kell.

 A Vampyre Story demó
(445 MB)


a_vampyre_story_screenshot_07.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)