Hirdetés

A Vampyre Story - Happy halloween trailer

|

Nem kell félni, ebben a videóban nem lesznek zombik, bár élőholtak nélkül most sem ússzuk meg.

Hirdetés

Nagyszerű kis meglepetés videó tűnt fel, amely az igen jónak ígérkező A Vampyre Story-ba enged bepillantást. Az ex-LucasArts-os Bill Tiller és csapata által fejlesztgetett játék már jó ideje készül, ám hamarosan itt a megjelenés. A marketing lassan beindul, de azért senki ne számítson GTA 4 szintű reklámhadjáratra. A kalandjátékok még nem szólnak akkora közönséghez. Ennek ellenére azért szerencsére érkeznek a játékok folyamatosan, nem kis örömömre, hiszen nincs is egy jó kalandjátéknál jobb, a hideg téli estéken. A játékban amúgy egy operaénekesnőt irányítunk majd, akit semmi nem akadályozhat meg abban, hogy fellépjen a párizsi operában. Legalábbis akkor, ha mi segítünk neki. Mi pedig miért ne tennénk? Nagyszerű hangulat, és reméljük izgalmas játékmenet vár ránk a jövő hónapban, ha minden igaz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)