Hirdetés

A Vampyre Story - Hozzátapasztanak három részt

|

Az elkövetkezendő években további epizódokkal bővült a tavaly megjelent sikeres kalandjáték, a Vampyre Story.

Hirdetés

A tavaly novemberben bemutatkozott egérfárasztó kalandjáték bejelentése pillanatában talán kevesen gondolták, hogy megállja helyét mind a játékosok, mind pedig a kritikusok körében. Története az 1880-as évekbeli Európában játszódik, melyben tehetséges előadóművészünkre ráakaszkodik egy háborodott vérszívó teremtmény, majd később vámpírrá változtatja szegény hölgy áldozatát. A Vampyre Story tervezője, nevezetesen Bill Tiller elárult néhány információt a játékhoz érkező folytatásokról. Előzetes terveik szerint legalább három epizóddal megtoldanák kalandjátékukat, körülbelüli megjelenési időpontokkal nem szolgált. Egy vele készített interjúban megkérdezték tőle, hogy számíthatunk-e bizonyos karakterek visszatérésére (Shrowy édesanyja, Jack the Gimper), válasza pozitív tartományba esett: néhány szereplővel találkozhatunk a következő részben, de egyeseket csak a Vampyre Story negyedik részében láthatjuk viszont. Valójában felszeletelték eredeti játékukat, ugyanis költségvetésük nem engedet meg számukra, hogy elvarrják a történet szálait.

vampyre_story.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)