Hirdetés

A világ egyik legnagyobb MMO szolgáltatója, az NHN betör Európába is.

|

Az NHN Korea (s egyben a világ) egyik legnagyobb MMO szolgáltatója. Most szemet vetett az európai piacra is.

Hirdetés

Talán sokan még nem hallottatok az NHN-ről, pedig hozzájuk tartoznak olyan címek, mint a Huxley, a Gunz vagy a Soldier Front, illetve olyan "manga" címek, mint a Rohan, Luminia, Luminary és a Gunbound.

Most az NHN úgy döntött, betör az európai piacra is, létrehozza helyi alvállalatát és idehozza ismert ingyenes játékait. Az európai régió Japán, Kína és az Egyesült Államok után az ötödik az NHN "hódítási listáján".

Egyelőre még nem tudni, melyik játékaikat fogják kínálni Európában (és azt sem, milyen nyelven), de az biztos, hogy európai viszonyokhoz adaptálják majd a más territóriumokon igen népszerű játékaikat. Mivel az NHN részt fog venni mind a GamesComon Kölnben, mind a Games Convention Onlineon Lipcsében, így hamarosan okosabbak leszünk a kínálattal kapcsolatban.

Addig is nagyon várjuk már a Huxleyt....

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)