Hirdetés

A Vista SP1 már tölthető a kalózok jóvoltából

|

Ugyan a Microsoft hivatalosan csak márciusra ígérte a Vista SP1 javítócsomagot, torrentről már tölthető a kiszivárgott béta.

Hirdetés

A vártnál picit előbb indult a Vista SP1 béta tesztelése, legalábbis egy lelkes kalóz úgy gondolta, hogy kiterjeszti a tesztet a világhálóra is. Ahogy az lenni szokott, a userek már javában töltik is torrentoldalakról a kikerült javítócsomagot, ám mivel ez még tartalmaz hibákat, lehet, hogy több kárt tehetünk vele, mintsem gondolnánk. A Microsoft szerint a legkomolyabb hiba, ami miatt márciusig még várnunk kell a tapasz végleges verziójára az, hogy a csomag rendesen összerúghatja a port a meglévő meghajtó szoftverekkel. Ennek pedig az lehet a legkellemetlenebb vége, hogy egyszerűen letiltásra kerülnek az adott eszközök.

Márciusban érkezik a végleges Vista SP1.
 
Állítólag ez a probléma orvosolható azzal, ha újból telepítjük a meghajtó programokat, viszont érthetően ilyen kellemetlen házi barkács megoldásokkal a Microsoft nem állhat ki az amúgy sem túl népszerű Vista felhasználói elé. A neten keringő javításon egyébként érezhető, hogy sok egyéb más hibával is küzd és messze nem a végleges verzióról van még szó, ha látszólag minden gond nélkül fel is települ. Sokan arra panaszkodtak az ismert hibán kívül, hogy nem hogy gyorsult volna a redszerük, de bizonyos esetekben még lassabb is lett! Látszik, hogy van még mit dolgozni rajta, reméljük, márciusban már tényleg a kész és működő verzióról számolhatunk be. Akit érdekel egyébként, a Microsoft ma közzétette az új SP1 várható 55 oldalas fícsörlistáját, melyet az Microsoft oldalán bárki szemrevételezhet.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)