Hirdetés

A Warner is támogatja az Eidos eladását

|

Rájár a rúd a patinás brit kiadóra. Hiába rendelkezik bombasztikus címekkel, a pénzügyi helyzete több, mint ingatag.

Hirdetés

Ha a Warner médiabirodalom nem pumpált volna több tízmillió dollárt a cégbe korábban (20%-os részvénycsomagért cserébe), akkor minden valószínűség szerint a soha meg nem jelent játékok listáját bővítette volna a Tomb Raider: Underworld is.

Hadd jöjjenek a japók, a szemüket is kilopom!

wallpaper_thief_deadly_shadows_02_1152.jpg


A zuhanó részvényárak miatt értéke túlnyomó részét elveszítő kiadóvállalat felvásárlása már lassan két éve van napirenden. Szóba került már az Electronic Arts, a Ubisoft is mint kérő, ám elemzők a résztulajdonos Warner általi bekebelezésre számította. Erre derült égből villámcsapásként érkezett a Square Enix ajánlata, amit a cégvezetés támogat és a részvényesek elé terjesztett. Azzal, hogy már az egyik legynagyobb részvényesként a Warner is rábólintott az üzletre, egyre biztosabbnak tűnik, hogy sikerül nyélbe ütni, a jápán cég pedig az Eidoson keresztül megvetheti látbát a nyugati piacon is.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)