Hirdetés

A The Witcher és a Cyberpunk játékok minden darabkáját olcsón lehet most behúzni

|

Ha eddig kihagytátok valamiért a CD Projekt RED legendás munkáit, akkor most lehet érdemes kipróbálni őket.

Hirdetés

A CD Projekt RED az elmúlt évtizedben több emlékezetes kalandra is elküldött minket. Legyen szó a The Witcher 3-ról, annak kiegészítőiről vagy a Cyberpunk 2077-ről, minden kalandot élveztünk, és minden játékukat újra elő-elő vesszük.

Ettől függetlenül persze léteznek még emberek a világban (bár ezt nehéz bizonyítani), akik nem járták be Nilfgaard birodalmát, vagy Night City utcáit, nekik pedig kapóra fog jönni a mostani leárazás, amit a Steam egyébként is igen dús akciós kínálatában lehet kiszúrni.

Hirdetés

Mostantól egészen február 18-ig minden CD Projekt RED címet nyomott áron tudtok behúzni. Ezek között ott van az 1,5 euróra leakciózott The Witcher: Enchanced Edition Director's Cut, a jelenleg 5 euróba kerülő Thronebreaker: The Witcher Tales, de még a tavaly megjelent Cyberpunk 2077 kiegészítő, a Phantom Liberty is, amelyet a szokásos 29,99 helyett most 25,49-ért lehet felmarkolni, nyilván nem ez az év üzlete, de legalább valami.

Sosem volt jobb alkalom arra, hogy beszerezzétek a CD Projekt RED teljes kínálatát, nézzetek szét leárazott listájukban és pótoljátok, ami esetleg kimaradt, szerintünk megéri.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)