Hirdetés

A World of Warcraft Classic Hardcore szerverein a halál tényleg a véget jelenti

|

Egy ideje már tudni lehetett, hogy a Blizzard dolgozik a rajongói játékmód beépítésén, de végre megjött a hivatalos bejelentés és a szabályzat is.

Hirdetés

A World of Warcraft közössége több formában is próbálta már népszerűsíteni a hardcore-kihívást, de akkora közönséget sosem talált magának, mint a közelmúltban. A ClassicHardcore.com közössége és annak addon csomagja megmutatta, hogy lenne igény játékmódra, amelyben egyszeri elhalálozás után nem lehet visszatérni az életbe.

A Blizzard fel is figyelt a dologra, és néhány hónapja már el is kezdte a melót a hivatalos Hardcore szerverek összeállításán. Most végre be is jelentették a szabályokat.

Hirdetés

A közlemény ugyan nem tartalmazott megjelenési dátumot, de a lényeg, hogy valamikor a következő hónapokban megnyílnak majd World of Warcraft Classic szerverek, melyek kifejezetten Hardcore játékmódra specializálódtak. Ezeken a szervereken egy karakternek egy élete van, tehát ha elpatkolsz, mert eggyel több koboldot bosszantottál fel a kelleténél, akkor szellemként bóklászhatsz, de hasznosat már nem fogsz tudni csinálni.

Ennél azért egy kicsit több változás is életbe lép majd a Hardcore szekcióban:

  • A halál végleges, de szellemként maradhatsz a szerveren, hogy elintézd ügyes-bajos dolgaid. Ha megkedvelted a karakteredet, akkor azt ingyen átkültheted majd egy nem-hardcore szerverre, ahol már szabadon feltámadhat, és játszhatsz vele tovább.
  • A PvP-mód bekapcsolása nem történhet meg véletlenül, csak és kizárólag a /pvp parancs megadásával.
  • A Battlegroundokat kikapcsolják, a Wargame-ek továbbra is működnek majd.
  • A PVP küldetések nem fogják automatikusan PvP módba kapcsolni a karaktered, és azok a küldetések, melyeknek része, hogy a karakterednek meg kellene halnia, már nem várják ezt el.
  • A Dungeonök 24 órás napi limiten működnek majd 60-as szint alatt.
  • A 16/32-es buff/debuff limit lekerül.
  • Se a Shaman Reincarnation képessége, se a Warlock Soulstone-ja, se a Paladin bubble/heart kombója nem fog működni.
  • Egy új funkcióval a halálig lehet párbajozni. Kijelölhetjük az ellenfelünket, beírhatjuk, hogy /makgora, és ha az ellenfél is elfogadja, akkor halálig tart majd a párviadal.
  • Minden Vanilla tartalom elérhető már az indulásnál.

Az új szervertípusok tesztelése hamarosan indul a publikus tesztszervereken. Ti kipróbáljátok majd?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)