Hirdetés

A World of Warcraft egyik új játékeleme sokaknál kivágta a biztosítékot

|

Üdvözöl mindenkit a Trading Post, ami számos újdonságot hozott Azerothra - és egy egyéves grindot, amitől nem lett mindenki ugyanolyan vidám.

Hirdetés

A mai nappal az európai szerverekre is megérkezett a World of Warcraft: Dragonflight legfrissebb újítása, a Trading Post. Stormwindben és Orgrimmarban felbukkant egy-egy piactér, ahol a játékosok különleges skineket vásárolhatnak egy Trader's Tender nevű valutával.

A Tendert különböző kihívások teljesítéséért kapjuk. Ha abszolválunk minden havi feladatot, akkor egy extra ajándékot szerezhetünk a megvásárolható cuccok mellé.

Hirdetés

Ez alapvetően mind szép és jó, és egyébként tényleg új lendületet ad a casual és hardcore játékosoknak egyaránt. A gond csak az, hogy a legmenőbb páncélszett, a Warden-szerelés egy 12 hónapos grind mögé lett zárva. Ahhoz ugyanis, hogy a lenti két szettet feloldhassuk, 12 alkalommal kell teljesítenünk minden havi kihívást.

Mivel a Wardenek közkedvelt szereplői a Warcraft univerzumnak, így sokan hosszú évek óta várták, hogy a karaktereiket ilyen cuccba öltöztethessék. Sajnos ez a Trading Post feladataival egy hosszú és rögös út lesz, ami miatt többszáz szitkozódó komment érkezett Redditen és Twitteren.

Azért a Blizzard arra odafigyelt, hogy a Trading Post feladatait ne nehezítse meg nagyon: még a legbonyolultabb kihívás sem kerül többe, mint egy legalacsonyabb szintű Mythic+ csapat összeterelése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)