Hirdetés

A World of Warcraft játékosait arra kéri a Blizzard, hogy ne ugráljanak

|

Elindult a Hardcore szerverek tesztelése, ami egy nagyon vicces (és halálos) bugot hozott magával.

Hirdetés

A World of Warcraft Classic hamarosan egy új játékmóddal fog bővülni. A Hardcore opciónak köszönhetően a karaktereknek csak egy életük lesz, így kemény kalandozás vár majd Azeroth hőseire.

A játékosok már el is kezdhették tesztelni az új funkciót a PTR-en keresztül, ahol egyébként a közösség már frakció-háborúkat és egyéb eseményeket is rendezett. A gond csak az, hogy jelenleg egy nagyon fura bug rontja a hangulatot.

Hirdetés

A Blizzard megerősítette, hogy amennyiben ugrás közben talál el minket egy bénítás, lassítás vagy bármilyen crowd control hatás, úgy bizony ki fog vágni bennünket a szerver és a karakterünk otthagyja a fogát. Szóval a fejlesztők megkértek mindenkit, hogy legyenek szívesek elfojtani egy majd 2 évtizedes reflexet, és ne nyomogassák a szóközt harc közben.

"Tudjuk, hogy a WoW-játékosoktól azt kérni, hogy ne nyomogassák az ugrást, olyan, mintha arra kérnénk őket, hogy ne lélegezzenek. Elnézéseteket kérjük, és hamarosan vissza fogjátok kapni a szóközeiteket. Ígérjük!"

Szegény Graysfordays druidáját ez már nem fogja megmenteni:

Ha benéztek a közeljövőben a Hardcore szerverekre, akkor legyetek óvatosak: minden sarkon veszély leselkedik, és nem feltétlenül mobok formájában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)