Hirdetés

A World of Warcraft következő kiegészítőjéről pörögnek az ötletek, a cégvezető is beszállt

|

Közeledünk ahhoz az időszakhoz, amikor a rajongók a következő WoW fejezetről kezdenek találgatni.

Hirdetés

A World of Warcraft: Dragonflight lassan egy éves lesz, és idén ősszel visszatér a BlizzCon, ahol új infókat hallhatunk majd az MMO jövőjéről. Nagyjából most érkezett el az ideje annak, hogy a közösség elkezdje fejtegetni a következő kiegészítő témáját, és a Blizzard legújabb mikrotranzakciós csomagja még rá is tesz erre egy lapáttal természetesen.

A "Seafarer's Pack" a kalózos témájú tárgyakat rakja egy árcímke alá, így a játékosok már el is kezdték kimosni a szemfedőiket, és arra készülnek, hogy ebbe az irányba fordulhat most el a Blizz eposzi műve.

Hirdetés

A World of Warcraft csapata gyakran utalgat a következő kiegészítőre előfizetői akciókhoz mellékelt ajándékokkal vagy hasonló mikrotranzakciós ajánlatokkal. Nem ez lenne az első, hogy egy ilyen apróság jövendöli meg az új kaland célpontját, de ezúttal úgy tűnik, hogy korai volt a lelkesedés. Maga Mike Ybarra, a cég elnöke ugrott be értesíteni a rajongókat:

Szóval bármi is lesz a téma, nem kalózokról szól majd, sokunk bánatára. Egyébként többen tippelnek az Old Godok visszatérésére, de egy általánosabb időutazás sincs kizárva. Ti mire számítanátok?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)